Tuesday, December 27, 2016

Divortez

Au trecut doi ani. Ba nu, au trecut chiar trei ani. Trei spre patru. Da, chiar patru ani! Doamne, aproape patru ani fara emotie la stomac si fara dragoste la creier. Ce am facut atata timp?
Ma intreb asta acum. Stau pe canapea, in pijamalele mele de satin Victoria's Secret, cu pachetul de tigari in buzunar. Este cam miezul noptii si cam sfarsit de an. Chiar si pijamalele sunt de mai bine de patru ani.

Divortez! Saptamana viitoare, de ziua mea. Mi-a promis, de data asta chiar mi-a promis. De ziua mea, ne vedem la Starea Civila si divortam. In sfarsit! De data asta va fi serios, este ziua mea, e cadoul lui de ziua mea.


Si apoi o sa imi fac cadou un set noi de pijamale, or sa fie tot din satin.
Si am sa ma las de fumat, am sa ma ridic de pe canapea, am sa ma apuc de maratoane, si pe uscat si pe uscaciuni si am sa alerg din Sahara pana in Bosnia. Si am sa ma indragostesc de 1000 ori si am sa  sufar de cel putin un milion de ori. Si am sa merg pe carbuni incinsi, am sa fac baie goala, noaptea in mare si am sa iubesc un sarb. Si am sa imbat in Elvetia de la prea multa branza si la final am sa imi pierd identitatea in Berlin.

Asa am sa fac! Dar mai intai am sa divortez, saptamana viitoare, de ziua mea. Mi-a promis! Iar acum am sa fumez o tigara..

No comments:

Post a Comment